Ankanpoikanen

A blonde hämäläinen in Edinburgh.

Hei hei mita kuuluu

2 Comments

Pitaisi perehtya kristinuskon ja politiikan valiseen suhteeseen brittilaisessa Intiassa. Blogin paivittaminen vaikuttaa yhtakkia kovin houkuttelevalta ajanvietteelta.

Kesa meni, syksy tuli. Enimmakseen vielakin kauniita saita (!), mutta kirpeaa ja pimenevaa. En tahdo pimeita iltoja ja aamuja, en. Festivaalit ja turistitulva loppuivat, yliopisto alkoi taasen, toivo saada vakituisena viimevuotinen tyopaikka tuli ja meni, Insinoori ihmettelee mita tekisi itsellaan kun viskiseura ei kaipaa ex-presidenttia, Suomivieraita on kaynyt:

Antti kavi tehokkaalla pikavisiitilla – kolmessa ja puolessa paivassa suoritettiin Edinburgh, viski-ilta ja Ylamaat makineen ja majakoineen. Skotlanti nayttaa kuulemma Washingtonilta! Lansirannikko pisti parastaan:  ensin tuuli veti auton ovesta saranat venkuralle, sitten paistoi aurinko niin kauniisti ja lampimasti jotta ei paremmasta valia, ja seuraavana paivana veti toiseen aaripaahan tuulen ja sateen ja sumun kanssa. Tylsaa ei.

Kavin itse Lontoossa pikavisiitilla pikkusiskoa morjestamassa. Kiivettiin Saint Paulin kupoliin, syotiin hyvin hienoissa maisemissa, juotiin viinia kellarissa, syotiin viela paremmin (miten voi perunamuusi olla niin hyvaa?), ihmeteltiin kuningattaren hevostalleja ja syotiin kaikista parhaiten (Oi Jamie, juusto ja jalkiruoka…).

Sitten viime viikonloppuna pitkaan odotettu vieras: Insinoorin mummi jaksoi matkustaa kylaan anopin avustuksella. Jarkyttava vuori karkkituliaisia (en valita!), iltapaivateeta harpistin kera, ostoskeskusmaraton, Ylamaiden maisemia taydellisessa syysauringossa (mummin pyynto Luojalle oli kuultu), suihkun pelkaamista, keksivalikoimista intoilua, lisaa kakkua, keksien pakkaamista matkalaukkuihin hiki otsalla, iloinen mummi ja liikuttunut Insinoori.

Viime paivat olen syonyt keittoa ja leipaa. Huomenna osoittamaan kunnioitusta ja kiitollisuutta sankareilleni suffrageteille: Gude Cause.

Author: ankanpoikanen

A blonde, duck-loving Finn reporting on random things in and around her life in Edinburgh. In English tai suomeksi, depending on which gear my brain is in.

2 thoughts on “Hei hei mita kuuluu

  1. Aika kiireinen syksy! Mihin tuo keitto ja leipä liittyi, karkkivuoren jälkeiseen paastoon? Mahtavaa, että mummon ja anopin vierailu sujui ja päättyi hyvin!

  2. Ai se työ oli ja meni? Harmi.

Leave a comment